duminică, 8 iunie 2008

Ingerii pazitori ai copiilor,


Acesti îngeri pazesc si ocrotesc tot ce e tânar si nou în viata, mai ales nou-nascutii. Ei vegheaza asupra a tot ce începe sa creasca si cere, prin urmare, mai multa grija, iubire si hrana. Au rolul de a veghea si proteja toti copiii, dar ocrotesc si copilul nostru interior, care asteapta de atâta timp sa fie iubit si alinat; ei supravegheaza tot ceea ce începem în viata, înnoindu-ne prospetimea si eterna tinerete.

Acesti îngeri protectori, care vegheaza asupra tuturor sufletelor nou venite în aceasta viata terestra, ajuta în aceeasi masura tinerele mame si copiii lor în momentul nasterii. Ei ghideaza persoanele care se ocupa de bebelusi si de copii. Fiecare nou-nascut si fiecare copil este binecuvântat, protejat si iubit de acesti îngeri.

Acesti îngeri vegheaza si asupra tuturor începuturilor, noilor proiecte sau legaturi afective între fiinte. Îi ajuta pe cei vulnerabili, aducând hrana si sprijin fiintelor fragile spre a câstiga în forta si energie. Ei binecuvânteaza orice noua întreprindere, asupra careia vegheaza cu mare grija.

Rugându-ne îngerilor păzitori ai copiilor, noi îi multumim vietii si ne bucuram de miracolul nasterii. Vom putea obtine inspiratie si ajutor pentru tot ceea ce a ramas blând în noi. Putem sa atragem aceasta binecuvântare asupra familiilor noastre, prietenilor, colaboratorilor si chiar aupra oamenilor pe care îi întâlnim pe strada.

Îngerii păzitori ai copiilor ne permit sa recunoastem acest copil interior care se simte singur si neglijat. Ei grabesc vindecarea ranilor profunde cauzate de lipsa afectiunii sau, dimpotriva, de excesele afective. Îi putem invoca pentru a linisti amintirile dureroase ale trecutului si pentru a regasi pacea sufleteasca. Ei ne ajuta sa ne deschidem, sa ne fortificam si sa ne regasim echilibrul necesar în existenta noastra.

Cinstesc pretiosul copil care se afla în mine; încurajez si ocrotesc fiecare nou început

Niciun comentariu: